Macks Sleutelhanger

Prijs: € 1.95
Prijs exclusief btw.: 1.61
Model nummer: 27.328SC2105
Status: op voorraad

Deze opbergkoker is tevens een sleutelhanger en is erg handig voor het opbergen van zowel uw wegwerp- als uw herbruikbare oordoppen.Deze opbergkoker is tevens een sleutelhanger en is erg handig voor het opbergen van zowel uw wegwerp- als uw herbruikbare oordoppen.


Levertijd:
Wij doen ons uiterste best om de meeste artikelen binnen 1 werkdag aan u te leveren na betaling van de bestelling. In de meeste gevallen geldt dus: “op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende werkdag geleverd”.
De levertijd is soms afhankelijk van het soort artikel. Ook wij ontkomen niet aan onverwacht grote bestellingen waardoor een product soms in backorder geplaatst moet worden waardoor de bestelling vertraagt.

Verzending
Wanneer u minder dan 3 stuks van dit product koopt past dit waarschijnlijk in een envelop en betaalt u ook slechts 99 cent voor de verzending. Koopt u er echter een groter product (zoals een doos of oorkap) bij, dan moeten wij uiteraard toch per pakketdienst verzenden en zijn de verzendkosten 3.95 Euro. Gratis levering bij bestellingen boven de 100 Euro!!